Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Indul az Átlátszó Rádió!

Kicsiben, de nagy ambíciókkal indult el az Átlátszó rádiós kiadása, egyelőre a Soundcloud közösségi portálon, a napi email-hírlevelünk, a Mutyimondó audió változatával.

radio.jpg

A rádiós kiadástól azt reméljük, hogy olyan közönséghez is eljuthat, amely eddig a magyar médiapiac sajátosságai miatt nem értesülhetett fontos korrupciós hírekről. Itt az első próbálkozás, a zenéért külön köszönet Komenczi Bálintnak és az eat me! zenekarnak.

A fő platformunk a későbbiekben is a Soundcloud közösségi hangmegosztó portál lesz, ahol az Átlátszó rádiós kiadását lehet nyomon követni. Ide kerül fel ezentúl minden nap a Mutyimondó napi email-hírlevelének rövidített audióváltozata, és terveink szerint itt lehet meghallgatni majd a különböző rádiós anyagainkat, interjúkat, riportokat, beszélgetéseket is. Mivel a Soundcloud mobiltelefonon is nagyszerűen működik, ezért akár a villamoson döcögve, vagy futás közben is gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a híreinkhez.

A tervünk az is, hogy amennyiben a rádiós tartalmunk érdekli a különböző budapesti és vidéki, helyi rádiókat, akkor kedvező feltételek mellett vehetik át a hanganyagainkat. Több rádiócsatornával is előrehaladott tárgyalásokat folytatunk. A rádiós kiadás kiváló eszköz lehet arra, hogy ott is szó essen a korrupciós ügyekről, ahol a nem vagy alig internetező magyar közönség csak erősen szűrt információkat kap.

A Soundcloud platform azonban nincs ingyen (amint elérjük a 120 perces limitet, vagyis nagyon hamar)  fizetünk majd érte, nem is beszélve a szerkesztés és gyártás költségeiről. Ezért fontos, hogy te is támogasd a kezdeményezést. Minél több támogatónk lesz, annál többfajta tartalmat tudunk hangban is gyártani az Átlátszó közönségének. Számítunk rád! A támogatási lehetőségek közül itt lehet választani.

süti beállítások módosítása