Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Elköltözött az Átlátszó blog

A kor kihívásainak megfelelő, mobil eszközökön is jól olvasható reszponzív dizájnnal ajándékozta meg portálunkat a Pioneers.hu fejlesztőcsapata. A dizájnváltással párhuzamosan újabb tartalmi fejlesztésbe is fogtunk, célunk az, hogy az Átlátszó profiljába illő blogokkal bővítsük kínálatunkat. Részben új, saját blogokat indítunk, részben pedig olyan tartalomkészítőket hívunk meg, akik máshol már bizonyítottak. Az Átlátszó blog a továbbiakban itt a blog.hu-n már nem frissül, a folytatást itt lehet elérni.

megujul2.jpg

Első körben a saját fejlesztésű, Goldenblog-győztes Átlátszó blogon túl a szintén Goldenblog-győztes Vastagbőr, az átlátszós alkotmányjogászok által jegyzett Így Írnánk Mi, valamint a már az Átlátszón indult lapszemléző Mutyimondó és a tudománypolitizáló Darvas Béla blogok kerültek be megújult portálunk blogportfoliójába.

Előkészületben van továbbá a nonfiction könyvrecenziókra specializálódó Szakirodalom blog, és kitartó építkezéssel további saját ötletek is önálló blogként manifesztálódnak majd a közeljövőben. Ezen felül meghívásos alapon olyan blogokat szeretnénk a lapcsaládba integrálni, amelyek az Átlátszó tartalmi profiljába illenek, és máshol már bizonyítottak.

Reményeink szerint akár 15-20 önálló arculattal bíró blogra is bővülhet az átlátszós blogportfolió az év végéig. A Pioneers.hu által kifejlesztett új külalak pedig bármilyen platformon ideális felhasználói élményt nyújt a kedves olvasóknak. A háttérben maradt és elhallgatott történésekről itt lehet szavazni.

Az Átlátszó blog a továbbiakban itt a blog.hu-n már nem frissül, a folytatást itt lehet elérni.

 

süti beállítások módosítása