Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Adakozz az első magyar kenőpénz-figyelő portálra!

Az atlatszo.hu egymillió forintot gyűjt arra, hogy elindíthasson egy olyan oldalt, amelyen az emberek a kenőpénz fizetési helyzetekről szóló kellemetlen – vagy éppen a jófejség miatt kellemes –, anonim sztorikat oszthatják meg. Segíts te is, hogy elérjük a célt!fizettem_.jpeg

Egymillió forint nem kevés: 250 embernek kell ehhez mondjuk 4000 forintot utalnia (az 2 mozijegy meg egy üdítő ára) vagy 166 embernek 6000 forintot. Bármennyit is utalsz, az segít a projekt megvalósításában. A támogatásodat egy remek fizettem.hu matricával is megháláljuk, ha megírod a postacímedet a fizettem@atlatszo.hu címre.

Adományodat banki átutalással az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. MagNet Magyar Közösségi Bank 16200216-00141891 bankszámlaszámán juttathatod el nekünk. A megjegyzés rovatba írd be: fizettem. (Ha külföldről utalnál, akkor ezek az adatok is kellenek: IBAN: HU03 1620 0216 0014 1891 0000 0000 SWIFT: HBWEHUHB) PayPalon keresztül is küldhetsz nekünk támogatást a projektre (ott is van megjegyzés rovat, használd!): azonosítónk info@atlatszo.hu.

Pólót is rendelhetsz (amit akár tőlünk személyesen vehetsz át az irodánkban), az is a támogatás formája, rendeléskor mindenképp írd bele a megjegyzés rovatba, hogy fizettem, így tudjuk, hogy most ezt a projektet támogatnád a vásárlással.

Te kinek fizettél ma? Kövesd a korrupció piaci árának alakulását! from atlatszo.hu on Vimeo.

Az elkészült fizettem.hu oldalon megoszthatod majd a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért gondoltad azt, hogy jó ötlet, ha adsz valakinek pénzt. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget.

Konkrét nevektől mentes történeteket gyűjtünk, ennek érdekében a beküldött szövegeket számítógépes úton anonimizáljuk, majd publikáljuk az oldalon, és a történetben bevallott összegek alapján folyamatosan nyomon követjük, hogy az egyes szektorokban mennyi kenőpénzt, hálapénzt fizetnek az emberek. Megmutatjuk, hogyan alakul a korrupció piaci ára Magyarországon.

Kövesd az adománygyűjtés állását a fizettem.hu Facebook oldalán!

Te kinek fizettél ma? Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Magyarországon nem ismeretlen a kenőpénz vagy hálapénz fogalma. Nap mint nap fizetünk kisebb-nagyobb összegeket orvosoknak, hivatalnokoknak, rendőröknek, vezetésoktatóknak ‒ a lista végtelen. Az atlatszo.hu a nemzetközi ipaidabribe.com („kenőpénzt fizettem”) projekt hazai megvalósításával szeretne átfogó képet adni arról, mennyi kenőpénzt vagy hálapénzt fizetnek a magyar állampolgárok a különböző szakmák és szektorok képviselőinek. Tovább a teljes cikkre.

süti beállítások módosítása