Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Az NMHH kabinetfőnökének felesége is trafikokat nyithat

Négy trafik koncessziós jogát is elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kabinetfőnökének felesége Szentendrén és Budakalászon.

551470_4172285085221_912903439_n.jpgA budakalászi pályázat egyik vesztese, kép innen

Fodorné Bene Kata Beatrix igen sikeresen szerepelt a nemzeti trafikpályázaton, hiszen Szentendrén három, Budakalászon pedig egy nemzeti dohánybolt működési engedélyét nyerte el. Fodornét a helyi lakosok nem is ismerik , korábban nem foglalkozott dohánykereskedelemmel. Az Opten cégadatbázis szerint egyetlen cégben, a szentendrei székhelyű Dor-Ka Média Szolgáltató és Tanácsadó Bt.-ben érdekelt, amelynek tevékenységi köre többek között a film-, videó- és televízió-program terjesztése, napilap- és könyvkiadás, hírügynökségi tevékenység. Ők készítették például a 2005-ös A fehér galamb című dokumentumfilmet. A Dor-Ka Média alapítója az atlatszo.hu értesülései szerint Bene Kata Beatrix férje, Fodor Gergely, akinek szülői házába jegyezték be a céget. Fodor Gergely amellett, hogy történész, igazgatásszervező és producer, a Filmszakmai Bizottság tagja, az NMHH elnöki kabinetfőnöke.

A szentendrei pályázatokon Fodorné nyerte el a legtöbb trafikindítási jogot, de nem sokkal marad le mögötte Rédai-Simon Ágnes Judit. Ő annak a Simon Péternek a lánya, aki korábbi üzletei révén fél milliárd forinttal tartozik Szentendrének, mégis tavaly ősszel kinevezték a városi fejlesztési iroda élére. Ahogy arról egy korábbi posztunkban már írtunk, Rédai-Simon a szentendrei két dohánybolt mellett Leányfalun, Tahitótfalun és – Fodornéhoz hasonlóan – Budakalászon nyithat egy-egy trafikot. 

Frissítés: a poszt megjelenése után az NMHH arról értesítette az atlatszo.hu-t, hogy Fodor Gergely két hete már nem kabinetfőnök és nem is dolgozik a hatóságnál.

 

süti beállítások módosítása