Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Felhívás: Kié a Római-part?

Keressük azokat a telek- és épülettulajdonosokat, akik a legjobban járnak a budapesti, római-parti mobil-gát megépítésével. Ha ismer ilyeneket, írjon nekünk!

romai-part-a-kozgyulesen.jpg

A fővárosi közgyűlés 2013. február 22-én megszavazta a római-parti árvízvédelemről szóló előterjesztést, amelynek értelmében egy 3,1 kilométeres mobilgát építését kezdik el 2013 tavaszán a Római-parton. A gát megépítése 2,1 milliárd forintjába kerül a fővárosnak, és főként azért keltett nagy felháborodást, mert az érintett partszakasz árterületnek számít, oda nem építhettek volna lakóházakat, szállodákat, vagyis engedély nélkül felhúzott ingatlanok védelmére fogják költeni  a közpénzt.

Az atlatszo.hu szeretne utánajárni, hogy pontosan kik azok, akik profitálnak ebből a közgyűlési döntésből, ezért a környéken élő vagy helyismerettel rendelkező olvasóink segítségét kérjük. Aki bármilyen információval rendelkezik a Királyok útja-Nánási út nyomvonalán húzódó védvonal környéki telkek, villák, szállodák tulajdonosairól, jelentkezzen az info@atlatszo.hu címen, vagy írjon nekünk név nélkül a MagyarLeaks oldalon. 

Kép innen.

süti beállítások módosítása