Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Nem oszlott fel az Átlátszó

Tisztelt Heti Válasz!

"Tordai egyébként az atlatszo.hu tényfeltáró weblap felügyelőbizottságában is helyet foglal. Amikor Mong Attila újságíró két hete Bajnait oligarcházó írást jelentetett meg ugyanott, volt némi feszültség, de Tordai végül maradt." - írja Stumpf András Heti Válasz november 1-jei számban megjelent cikkében.

Az atlatszo.hu-t különböző életutat bejárt, autonóm emberek hozták létre és működtetik a mai napig. Nyilván sok dologban nem értünk egyet egymással, abban azonban igen, hogy a közélet tisztasága és az információszabadság érvényesülése az alkotmányos demokrácia egyik legfontosabb alapértéke. Ezekben a kérdésekben nincs helye kettős mércének, személyes szimpátiák vagy ellenérzések érvényesítésének. Az atlatszo.hu eddigi tevékenysége maga is bizonyítja, hogy egyaránt tényfeltártunk és pereltünk az előző és a jelenlegi kormányzatokhoz kötődő ügyekben is. Mint minden alkotóközösségben, így az atlatszo.hu-nál is vannak persze viták, szakmaiak, jogiak, stílusbeliek egyaránt. A magunk részéről azonban mindig emlékezünk arra, hogy az átláthatóság és az információszabadság erősítése érdekében kezdtünk együtt dolgozni. Nem kell, hogy minden ügy minden vonatkozásában egyetértsünk ahhoz, hogy ezt a célt együtt, közösségként is szolgálni tudjuk. Túl akarunk lépni azon a rossz magyar hagyományon, amely szerint még fontos célokért is csak a száz százalékban, mindenben egyetértő emberek tudnak együtt dolgozni.

Ezúton is le szeretnénk ezért szögezni: hamis az a látszat, hogy Tordai Csaba távozása az atlatszo.hu-tól egyáltalán felmerült volna.

Üdvözlettel,

Bodoky Tamás, az atlatszo.hu főszerkesztője

Tordai Csaba, az atlatszo.hu jogi munkacsoportjának vezetője

süti beállítások módosítása