Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Puzsér Róbert: Hajdú Péter titkos naplója

"Elvitt óriáskerekezni az Árpi! Egészen szuper volt! Mondott egy csomó dolgot, de alig emlékszem valamire, annyira izgatott voltam. A Mercedes egészen szuper! 44 millió volt! Állítom, hogy nem is sok pénz érte. Abban maradtunk, hogy a következő békemenetben én is részt veszek." Disclaimer: az alábbi naplórészlet kitalált történet, a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve lehet - a szerk. 

habony-hajdu.jpg

Szeretném leszögezni, hogy az alább olvasható, hozzám néhány napja eljuttatott naplórészlet bármilyen hitelesnek is tűnik, én azt gondolom, hogy csakis egy ügyes hamisítvány lehet. A hazai showbusiness humortalanul hebegő dögkeselyűjéből, a beteg gyerekekkel és haldoklókkal szórakoztató Hajdú Péterből ugyanis nem tudom kinézni, hogy képes legyen néhány nap alatt egy ilyen terjedelmű szöveget papírra vetni. Álljon tehát itt egy tudományos-fantasztikus irodalmi kísérlet, melynek ismeretlen szerzője érdekfeszítően demonstrálja, hogyan gondolkodna Mr. Frizbi egy olyan párhuzamos univerzumban, melyben képes lenne rá:

június 25.

Kata ma kapta meg az új névjegykártyáját. Azt mondta, hogy tetszik neki az aranyszegély meg az "ügyvezető igazgató" elnevezés, de a "tekintetes hercegné" megszólítást mindenáron a neve mellé akarja biggyeszteni. Türelmetlen a kis drága. Csütörtökre egyeztettem egy talit Habony Árpival, remélem, megmutatja az új Mercedes terepjáróját. 44 miller volt, azt mondja. Fogadok, hogy legalább akkora élmény vezetni, mint a Miniszterelnök Úrnak a tanácsot megadni vagy jól megcsapni pár visszapofázó nyugdíjast. Árpinak már mind megvolt. A vénember meg a vénasszony miatt meg még jogerősen el is ítélték. Végre egy igazi példakép.

június 26.

Castingoltam ma pár áttétes daganatost, de valahogy nem volt elég dráma a sztorijukban. A haldoklás vagy a rák az ma már kevés, legalább gyerekek volnának vagy ismert emberek, az biztos, hogy megdobná a nézettséget. Elcseszett idő. Ahogy a trafikpályázatom is. Főműsoridőben nyalom ki a miniszterelnöknek a seggét, erre van pofájuk szart se adni. Rohadt nehezen mosom le magamról a büdös szocialista pedigrémet. Ezt tuti, hogy szóba hozom az Árpinak, ő biztos megért. Kommunikációs lángelme. Ül a 44 millás Mercedes terepjárójában (nekem is kell egy olyan), és kurva lazán kitalál szuper dolgokat, mint például plebejus politika (azt mondja, hogy ez a proletárdiktatúrának az orbáni megfelelője, hát zseniális), meg gazdasági szabadságharc, meg még ezernyi fasza dolgot, amit aztán jól beszopnak az emberek. Én is mondogattam a Mesterházy-nak meg a többi szoci spanomnak (amikor még velük barátkoztam), hogy natúrba lopni, az nem pálya, kell valami fasza fedősztori, de azok szartak rá. A Fidesznek nem csak étvágya, de stílusa is van. Ha egyszer politikus leszek, akkor tutira fideszesként indulok majd el. Vagy szociként. Vagy csinálok egy pártot a Schoberttel. Azt zabálnák az emberek, mint az update-burgert!

június 27.

Elvitt óriáskerekezni az Árpi! Egészen szuper volt! Mondott egy csomó dolgot, de alig emlékszem valamire, annyira izgatott voltam. A Mercedes egészen szuper! 44 millió volt! Állítom, hogy nem is sok pénz érte. Abban maradtunk, hogy a következő békemenetben én is részt veszek. Ha a gazdasági szabadságharcot ilyen 44 milliós terepjárókból kell vívni, akkor ezek a fideszes srácok tényleg győzni fognak. Nekik drukkolok. Jó kezekben van a kormány. Mármint a Mercedes kormánya. Ha-ha-ha! Nagyon vicces vagyok.

Gyorsan felidézem az Árpi tanácsait. Volt néhány zseniális ötlete a következő Orbán-interjúmhoz. Állatos kérdések. Kutya vagy macska, cápa vagy tigris? Ezek nagyon jók. És kicsit belemenni abba, hogy a Miniszterelnök Úr mennyire fáradhatatlan. Igen. Ez tökéletes. És mennyire puritán. Ennek a szónak még után kell nézetnem.

Beszélt valamit az RTL-ről meg a TV2-ről, de nem sokra emlékszem. A 44 millás Mercedesre és az óriáskerekezésre gondoltam. Nagyon mosolygott közben. Lehet, hogy én leszek a TV2 elnöke? Vagy megkapom a közmédiát? Basszus, legközelebb jobban oda kell figyelnem. Biztos nagy terveik vannak velem. Bennem nem fognak csalódni.

június 28.

Az a mocskos bulvármédia! Beleavatkoznak az ember életébe és nem tisztelik a magánszféráját. A HVG meg valami atlatszo.hu lehozott egy fényképet a tegnapi találkozónkról. Pedig a Habony nem is közszereplő!!! Csak a Miniszterelnök Úrnak az egyik legfőbb bizalmasa. Igaz, hogy gyakran feltűnik a Miniszterelnök Úr facebook-oldalára feltöltött fényképeken, igaz, hogy sokat nyilatkozik a Kapócs Zsókával folytatott viszonyáról, meg az is igaz, hogy rendszeresen  látni fontos állami és pártfunkcikkal tárgyalni, de nem közszereplő! Mit olyan nehéz ebben megérteni? Az a közszereplő, akit mi annak mondunk, az árulhat cigarettát, akinek mi megengedjük, és az kap földet, akit mi kiválasztunk.

Mi vagyunk az új elit. A Szaniszlótól a Habonyig, a Hajdútól a Bencsikig. A Miniszterelnök Úr és a szép, 44 millás Mercedes iránti szeretet, de úgy is mondhatom, hogy a jó és választékos ízlés tart minket össze. Hajrá Fidesz! Hajrá édes, drága hazám, te sokat szenvedett, te csodás, büszke Magyarország!

Puzsér Róbert

Jogi tudnivalók: A naplórészlet kitalált, fikciós mű, amelynek célja egyes társadalmi jelenségekkel kapcsolatos ellenérzéseknek az irónia eszközével történő bemutatása. A közlemény ennek megfelelően semmilyen formában nem állítja, hogy a fikciós naplórészletben szereplő állítások és események valósak lennének.

 

süti beállítások módosítása