Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Dohányboltos álplakátokkal tiltakozik Budapest

Az országos trafikmutyival szembeni ellenérzéseiket néhányan végtelenül egyszerű módon fejezik ki: sima fehér A/4-es lapokra felírt "Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik!" üzeneteket ragasztottak ki a fővárosban több érdekes helyre. Kapott a Magyar Nemzet ügyfélszolgálata, OTP-fiók, és az Írók Boltja is. Ha önnek is van fotója egyről, küldje el nekünk.

trafik1.jpg(kép innen)

Néhányan az egyre csak dagadó, de az érintett kormánypárt által tagadott, helyi ügynek minősített, és külföldi érdekcsoportok aljas támadásának beállított trafikbotrány elleni tiltakozás végtelenül egyszerű formáját választva a Nemzeti Dohányboltok közelgő nyitását hirdető hivatalos plakátok megjelenésével egyidőben elhelyeztek jópár azonos szövegű feliratot. A háziplakát zsenialitása éppen a puritánságában rejlik: jól látható, közérthető, áthallásos üzenet. Mindenki tudja, hogy mire utal, miért van kint, és hiába lenne nagyobb és cicomásabb, akkor sem változna semmi. Ezért csupán pár száraz szó szokatlan helyekre felragasztva, ami tökéletes gunyorossága mellett szintén üzenetet hordoz: utal a magánszektort mostanában sújtó váratlan és logikátlan államosításokra. Ma még vicces és elképzelhetetlen, hogy Nemzeti Dohánybolt legyen mondjuk az Írók Boltja helyén, holnapután meg bejelentik, hogy de tényleg.

Szomorú valóság álplakátokon, avagy kínjában nevet a magyar.

trafik2.jpg

trafik3.jpg

Ha Önnek is van fotója egy ilyen, szokatlan helyre felragasztott dohányboltos álplakátról, küldje el nekünk az info@atlatszo.hu-ra!

süti beállítások módosítása