Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Perben és haragban az érpataki Rambóval

Az elhíresült videófelvételen a katonai ruhában parádézó Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester beleköt külső munkatársunkba, Tódor Jánosba és Szőllősi Gáborba, az érpataki TASZ-pont aktivistájába, akikkel ezúton is szeretnénk szolidaritást vállalni. Az Átlátszó már legyőzte Oroszt a bíróságon abban az ügyben, amit elvitt odáig.

Való igaz, hogy mivel sajnáltuk volna a fontos célokra fenntartott jogi kapacitásainkat egy megszállott pereskedőre és feljelentőre elvesztegetni, ráadásul a bíróságot is meg akartuk kímélni egy futóbolond agymenéseitől, ezért egy az egyben, változtatás nélkül közzétettük három helyreigazítási kérelmét, amelyek Tódor riportjaira érkeztek. A szerkesztőség egyébként a helyreigazítás szövegét olyan kor- és orvostörténeti dokumentumnak tekintette, aminek élvezetétől nem kívánta megfosztani az olvasókat. Ezeket érdemes alaposan átböngészni, ha valós képet szeretnénk kapni erről a rendkívüli személyiségről.

„Szálasi Ferenc életét és történelmi szerepét is az ellene irányuló szélsőséges uszítás és vad gyűlölködés helyett (és nélkül) igenis újra kell értékelni és a helyre kell tenni, mint ahogyan minden történelmi kort és személyt így kell vizsgálni és értékelni, még ha ez a médiaterrorral megerősített szélsőségesen uszító és felforgató véleménydiktatúrának ez olykor nem tetszik. A történelmi értékeléseket elvek, princípiumok és értékrendek alapján és nem a média-szuggesszió által fenntartott közösségmegosztó és uszító előítéletek és gyűlölködések által kell elvégezni.”

„Ezen állítás valótlan, mert Érpatakon a szélsőjobbos hőzöngésnek, unatkozó fajmagyarok hobbipasszióját képező újhungarizmus nem a községi közélet szerves része.”

"Nemzetközi érdeklődésnek és elismertségnek örvendő modellépítő munkásságom nem ámokfutás, hanem országos és nemzetközi hírű pédamutatás és közösségszolgálat."

„Nem hazudjuk a Dr. Orosz Mihály Zoltán által kidolgozott és már nemzetközi érdeklődést és elismerést is kiváltó (Finnország, Anglia, Ausztria, Olaszország, Németország, Franciaország, Lengyelország) Érpataki Modellről, hogy közbiztonság-javító és munkahelyteremtő, mert ez a modell valóban az, ugyanis ezt a helyi rendőrségi statisztikák is és a modellt alkalmazó településeken elért eredmények is egyértelműen bizonyítják.”

„Dr. Orosz Mihály Zoltán nem biggyesztett doktori címet a neve elé, hanem a törvényesen működő Sophia Perennis Theológiai Akadémián szerzett (theológiai) doktori címet (ami nem azonos a tudományos doktori fokozattal) és 2./ nem kettő év alatt, mert annyi idő alatt nem lehet doktori címet szerezni, hanem hetes (7) év alatt. 3./ A folyamatban lévő tudományos doktori fokozatának kutatási területe: Az üdvösség ember, az Isten eredeti képének helyreállítása a lélekben. A (metefiziko-tradícionális) trancendentális pneumeto-pszichológia alapjai. Ez soha senki előtt nem volt és ma nincs eltitkolva.”

„Ezen állítás azért valódan, mert A Lángoló Női Rend nem az érpataki polgármester elmeszüleménye, henem egy Magyarországon törvényesen működő egyházi intézmény, kvázi szerzetes rend.”

„Érpatak polgármestere, Dr. Orosz Mihály Zoltán soha nem képzelte magát törvények fölött lebegőnek, ugyanis ez a valótlan kifejezés is csak a lejáratás céliából lett közzétéve minden alap nélkül.”

„A kitörésnapi alkalmakkor katonai gyakorlóban vagyok ugyan, de ez nem a Magyar Nemzeti Arcvonal gyakorlója, hanem a Becsület Légiójának formaruhája. Visszautasítom az Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hazafias szervezetnek a szélsőségesen kirekesztő és intoleráns liberálisok vélemény-diktatúrája és media-terrorja általi sötét értelmezését.”

Orosz Mihály Zoltán az Átlátszón, fordított kronologikus sorrendben:

Orosz Mihály – atlatszo.hu 0:2

Orosz Mihály Zoltán – atlatszo.hu 0:1

Helyreigazítás

Orosz Mihály fenyegetőzik, de nincs igaza

“Nem áll hatáskörömben…” – Egy Szálasi-hívő polgármester ámokfutása III.

Doktor lovag – Egy Szálasi-hívő polgármester ámokfutása II.

„Példát statuálunk rajtuk” – Egy Szálasi-hívő polgármester ámokfutása I.

 

süti beállítások módosítása