Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

50 milliót adtak a Fradinak a légiirányítók

50 millió forint támogatást utalt át idén tavasszal a Ferencvárosi Torna Club-nak a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt, derül ki a céghez a Kimittud közadatigénylő portálon keresztül beküldött közérdekű adatigénylésünkre adott válaszból. A Fradi egészen jól áll a közpénzből nyújtott támogatásokból, legutóbb a Szerencsejáték Zrt.-től kapott negyedmilliárd forintjukról írtunk.

Fradi-emblema.png

A Kubatov Gábor Fidesz pártigazgató elnöksége alatt álló klub Üllői úti stadionját nemrég 5 milliárd forintért vette meg az állam és kb. 10 milliárdért terveznek új stadiont építeni számára. Az FTC márciusban nyilvánosságra hozott támogatói listáján többek között megtalálható négy fővárosi kerület, a Gázművek és több cég. A HungaroControl támogatása áprilisban érkezett. Alábbi diagramunkon látható, hogy 2010 eleje és 2012 november közepe óta mely csapatnak mennyit adott az állami légiforgalmi cég, az utalások ideje a kapott dokumentumban (sportcélú támogatások, PDF)  látható.

És mire elég 50 millió a Fradinak? Tavalyi költségvetésük szerint például a teljes tárgyi eszköz beruházásaik fedezhetőek belőle és még maradna 14 millió. Avagy 800000 forint híján fedezhetnék akkori személyi jellegű ráfordításaikat is ennyi pénzből. Az összeg egyébként valószínűleg nem ment messzire, az állami légiforgalmi cég lett ugyanis tavasszal a 18. kerületi FTC PLER kézilabdacsapat aranyfokozatú támogatója, erről májusban számolt be a csapat.

>>> Igényeljen ön is közadatot a Kimittudon

süti beállítások módosítása