Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Nyerjen Ön is az Új Széchenyi Tervvel!

uszt_ajandekok_1353586180.jpg_5184x3456

Aki látott már valószínűtlen helyeken és időkben szállodai minőségű svédasztal mellett, kamerákkal és ajándékcsomagokkal megpakolva falatozó embereket, az tudhatja, ilyen egy állami vagy multi cég pr-eseménye. A sajtótájékoztatónak nevezett rendezvényeken beetetett médiamunkás egyetlen feladata innentől kizárólag annyi, hogy a papíron és digitálisan is megkapott kommünikét leközölje, majd az ajándékokkal ő is reklámarca legyen az adott cégnek.

A közérdekű adatigénylésekről szóló videónkban is feltűnik egy ilyen sajtótájékoztató, amin egy államtitkár-asszony beszélt az Új Széchenyi Terv környezetvédelmi beruházásairól. Az üzenet megfelelő átviteléről egy ránézésre minimum fél-egymilliót kóstáló rendezvény gondoskodott színpadi kifutón megrendezett ökodivatbemutatóval, Bakos Maxim, a Mome-line vezetője időszakos installációjának felállításával, Rákóczi Ferenc műsorvezetővel és jó sok ajándékkal.

Ezeket az ajándékokat viszont mi nem tartjuk meg, hanem egy átlátszó trükkel szeretnénk továbbadni Kedves Olvasóinknak, hogy ők is részesüljenek a jóból!

Aki jövő hét péntek (azaz november 30.)-ig feltölt egy Széchenyi Tervből megvalósuló beruházással kapcsolatos közérdekű adatigénylést a Kimittud rendszeren keresztül, nyerhet!

Legyen benne Ön is az első 7-ben és nyerje meg a következő értékes ajándékok egyikét:

- Új Széchenyi terves bögre kiskanállal

- Napelemes számológéppel ellátott egérpad

- Új Széchenyi terves névjegykártya-tartó

- Új Széchenyi terves pendrive

- Új Széchenyi terves dobókocka

- Új Széchenyi terves jegyzetfüzet + logó alakú minijegyzettömb

- Új Széchenyi terves ajándékzacskó + mappa

Gyerünk, tovább a Kimittud adatigénylő oldalra, melyen csak pár perc egy igénylés elküldése! Az adatigénylésekről ide a kommentek közé kérjük szépen az értesítéseket.

 

süti beállítások módosítása