Szavazz ránk a Goldenblogon

HTML doboz

Kövess minket!

FacebookTwitterRSSVimeoTumblr

elofizetok.png

Atlatszo.hu a facebookon

Hirdetés

Támogasd Te is az atlatszo.hu-t

NAV_polo.jpg

Atlatszo.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb kommentek

Ténytár

  • loader.gif
  • loader.gif

Google hirdetés

Szavazz inkább az Átlátszó videóira!

Idén először hirdették meg a Radical Democracy videópályázatot, melyre négy kategóriában lehetett nevezni egész Európából. A verseny kiírói olyan videókat vártak, melyek megoldásokat keresnek a gazdasági és politikai válságra helyi vagy akár nemzetközi szinten. Az Átlátszó videóira is szavazhatsz ebben a versenyben.

nemzetioffshorebank.JPG

Négy kategóriában (helyi hősök, kamu politikai videók, időkapszula, újratervezett Európa) lehetett nevezni, mi három videónkkal neveztünk. A hónap végén egy nemzetközi zsűri kiválaszt 10 filmet, az első öt film 2500, a második 5 film 1000 eurós díjat kap.

A szervezők április 27-ig várják a közönség szavazatait, az 5 legtöbb szavazatot kapó videó bekerül a díjazottak közé. Mi nagyon szeretnénk nyerni és ehhez kérnénk a céljainkat támogató olvasóink segítségét.

A versengő videók elérhetőek innen, a szavazat leadásához csupán egy facebook-os bejelentkezésre és a VOTE gomb megnyomására van szükség, miután a videók aloldalaira jutottunk egy kattintással. Azért be is ágyazzuk őket itt alább, az egyes videók címére kattintva pedig az említett szavazóoldalra lehet jutni. Egy ember max. 5 videóra szavazhat.

A javaitokat akarjuk - tüntetés a politikusokat ért súlyos sérelmek ellen

Erre a videóra itt tudsz szavazni

 

Smári McCarthy: A szivárogtatók mindent kockára tesznek

Erre a videóra itt tudsz szavazni

 

Te kinek fizettél ma? Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Erre a videóra itt tudsz szavazni

 

Nagyon köszönjük a segítséget! Az Átlátszó egy nonprofit szervezet, működésünket pályázatokból és olvasóink támogatásából fedezzük. Amennyiben 1%-os felajánlásoddal is támogatnád a munkánkat, itt találod az erre vonatkozó infókat.

süti beállítások módosítása